Over ons

Wat begon met witte en bruine beschuiten is in een paar jaar tijd uitgegroeid naar een bedrijf met veel verschillende ambachtelijke producten. Simpelweg door kwaliteit voorop te zetten. Sinds 2010 is Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij gevestigd in een moderne bakkerij in Apeldoorn.

Missie en visie

De keuze voor onze ambachtelijke, pure producten is bewust. Bij de bereiding daarvan zijn tijd en aandacht belangrijke ingrediënten. Goede smaak vergt tenslotte tijd. Het deeg van onze producten krijgt alle tijd die het nodig heeft om op een natuurlijke manier te rijzen. Het resultaat? Bijzonder smaakvolle beschuiten, crackers, toastjes, koeken,… Al onze producten bakken wij op basis van hoogwaardige ingrediënten afkomstig van de beste leveranciers. Dit gebeurt op ambachtelijke wijze en veelal met de hand. Door dit handwerk maken wij voor uw bedrijf producten uit ons assortiment volledig op maat. Vakmanschap is bij ons meesterschap!

Wie zijn wij

In de moderne bakkerij bakt een jong team dagelijks ovenverse, ambachtelijke producten met als specialiteit beschuiten en crackers. Mark Ribbink – eigenaar van de bakkerij – draait volop mee in het productieproces, evenals broer Richard die bedrijfsleider is in het bedrijf. Rechterhand Julien van der Meer houdt zich bezig met de logistiek. De liefde voor ons vak en de aandacht waarmee we ons werk doen, proeft u terug in de producten. Hierin staan we niet alleen, maar worden we bijgestaan door een bevlogen en enthousiast team.

Geschiedenis

Mark heeft de liefde voor het bakkersvak niet van een vreemde. Ook bij hem gingen de fijne kneepjes van het vakmanschap over van vader op zoon. Nieuwsgierig van aard leerde hij naast zijn studies – middelbare hotelschool en hospitality business management – in de zaak waar zijn vader bedrijfsleider is, alle ins en outs van het bakkersvak. In deze brood- en banketbakkerij vond Mark de uitdaging in het beschuitbakken. De vraag naar zijn overheerlijke, ambachtelijke beschuiten werd zo groot, dat hij besloot een eigen bakkerij te beginnen. Zijn businessplan werd in 2010 werkelijkheid. Aan de Laan van de Kreeft in Apeldoorn staat sinds september van dat jaar een nieuwe, moderne bakkerij. Een groep grote klanten weet ondertussen de weg naar Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij te vinden. Simpelweg omdat deze bakker kwaliteit voorop zet en de beste beschuiten en crackers bakt.

Kwaliteit en hygiëne

Wij streven niet alleen naar een schone receptuur voor onze ambachtelijke producten. Ook als het gaat om schoon en netjes werken, hebben wij kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel. Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij voldoet aan de geldende wet en regelgeving als het gaat om onze voedselveiligheid en productkwaliteit. Ons HACCP-certficaat geeft u deze garantie.

Ook kiezen wij bewust voor grondstoffen van hoge kwaliteit, ook van biologische oorsprong. De puurheid van onze biologische producten wordt gegarandeerd door het Europees Bio-keurmerk. Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij beschikt over het Skal-keurmerk en het EKO-keurmerk.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Of heeft u interesse in één van onze maatwerk producten? U kunt ons vrijblijvend bereiken op 055 – 36 01 400 of ga naar contact.

Ga naar contact