Maatwerk

Ambachtelijk staat bij ons voor persoonlijk, servicegericht, tailor-made. Ambachten op een manier zodat we precies weten wat er bij ons de deur uitgaat en hoe het bereid is. Elk exemplaar van het product is uniek. De door ons met de handgemaakte producten zijn eenvoudig aan te passen aan uw wensen.

Mogelijkheiden

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor uw wensen:Eigen beschuit,

  • Eigen cracker,
  • Eigen knäckebröd,
  • Eigen toastjes,
  • Eigen koeken,
  • Eigen muesli.

Eigen beschuit

Met alle vormen van decoratie, ingrediënten, kleur of tint kunnen we uw eigen beschuit maken. Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij ontwikkelt nieuwe beschuitsoorten als de quinoabeschuit. Ook seizoensbeschuiten zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een beschuit met maïs (voorjaar), met een rode gloed (najaar) of een donkere en robuuste beschuit (winter). Hartige varianten met een zongedroogd tomaatje en olijf of parmaham met een blaadje groen behoort ook tot de mogelijkheden.

Eigen cracker

Ook bij de crackers staan we niet stil als het gaat om het maken van nieuwe varianten. Zo zijn we nu bezig met een cracker gemaakt van boekweit. Ook hier zijn verschillende decoraties mogelijk. Zijn ze op alle manieren te kruiden en behoort ook een zoete variant met fruit tot de mogelijkheden. De crackers zijn in alle maten te snijden omdat we het handmatig verwerken.

Eigen knäckebröd

Ons knäckebröd is neutraal, maar ook dit product kunnen we zoet of hartig maken. Allerlei smaken zijn mogelijk. Het resultaat? Een heerlijk authentiek product, passend en eigentijds.

Eigen toastjes

Zoveel wensen, zoveel smaken. Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij maakt toastjes met kaas, kruiden of zoetigheid. Maar ook het bakken van toastjes met heel weinig smaak, vinden wij geen probleem. Heeft u liever iets dat perfect aansluit bij een bepaald gerecht of product als ham, kaas of vis? Ook die uitdaging gaan we graag aan. Dunne, dikke, grote of kleine toastjes? Onze bakkers snijden het voor u.

Eigen koeken

Onze ambachtelijke koeken zijn te vullen met vruchten als kersen en abrikozen. Koeken gebakken met een ander graansoort – als Hollandse rode tarwe, gerst en gierst – is ook mogelijk. Ook een zachtere variant, die zacht en spekkig blijft vanbinnen, behoort tot de mogelijkheden. En voor wie gek is op brownies, voegen we gewoon grote stukjes chocolade aan de koek toe.

Eigen muesli

Voor onze ambachtelijke muesli geldt pick en mix. Diverse zaden, pitten, vlokken, noten en gedroogde vruchten stoppen we voor u in de muesli. Met wat u kiest, kunt u heel gericht uw eigen kostprijs bepalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Of heeft u interesse in één van onze maatwerk producten? U kunt ons vrijblijvend bereiken op 055 – 36 01 400 of ga naar contact.

Ga naar contact