Biologisch

Als een moderne bakkerij bakt Ribbink in de geest van de tijd. Dit betekent dat er binnen ons bedrijf aandacht is voor het welzijn van de mens en de natuur. Niet omdat het moet, maar – heel gewoon – omdat wij het willen. Biologische producten mogen niet ontbreken in ons assortiment. Al onze producten zijn dan ook in een biologische variant te verkrijgen.

Biologisch keurmerk

De biologische ambachtelijke producten van Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij worden gebakken van meel van biologisch geteeld graan. Uit respect voor de natuur gebruiken de boeren bij hun graanteelt geen kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Met onze biologische producten proeft u de smaak van de natuur op ieder moment van de dag. Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij beschikt over het Skal keurmerk (certificaat: 027824). Daarmee garanderen wij onze afnemers de puurheid van onze biologische producten. Herkenbaar aan het ‘groene blaadje’.

EKO

Ook hebben onze biologische producten het EKO-keurmerk. Dit geeft aan dat het product gecontroleerd biologisch is en bovendien afkomstig is van een bedrijf dat extra aandacht besteedt aan duurzaamheid. Want dat is iets wat wij – een moderne, bewuste bakkerij – vanzelfsprekend vinden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Of heeft u interesse in één van onze maatwerk producten? U kunt ons vrijblijvend bereiken op 055 – 36 01 400 of ga naar contact.

Ga naar contact