Afslank

Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij werkt op een ambachtelijke manier en doet veel met de hand. Het mooie van deze manier van werken, is dat we onze producten makkelijk kunnen aanpassen aan de wensen van de klant. Dat geldt ook voor de afslankproducten. Al onze bestaande ambachtelijke producten kunnen wij zo maken dat ze passen in allerlei diëten. Zonder dat het ten koste gaat van de smaak. Met een bepaald voedingspatroon voor ogen maken we de producten koolhydraatarm, lager in de calorieën, rijker aan vezels of hoger in de eiwitten. Hierbij hebben wij kwaliteit steeds hoog in het vaandel. Lekker en afslanken gaat bij Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij prima samen!

Soorten afslankproducten

Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij produceert de volgende producten als afslankproducten:

  • Beschuiten,
  • Crackers,
  • Koeken,
  • Muesli.

Beschuiten

Onze reguliere beschuit is al dieetwaardig. Dit goed en eerlijk ambachtelijk product draagt de voedingsclaims: bron van eiwitten, verlaagd koolhydraatgehalte, rijk aan vezels en aan meervoudige onverzadigde vetzuren. Gezond is lekker, zo niet veel lekkerder.

Crackers

Deze lekkernij als afslankproduct bakken we niet met roomboter, maar met hoogwaardig geraffineerde zonnebloemolie. De toegevoegde overheerlijke en gezonde zaden maken van deze cracker een smaakvol afslankproduct. Een ambachtelijk product hoger in de eiwitten en lager in de koolhydraten dan een boterham.

Koeken

Toch iets lekkers voor bij de koffie als er op de calorieën gelet moet worden? Dat kan met onze ambachtelijke koeken. Deze bereiden we met minder suiker. De roomboter laten we staan en gebruiken margarine met wat meer ei. Zo wordt onze ambachtelijke koek een verantwoorde lekkernij!

Muesli

Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij kan heel makkelijk voor u een verantwoorde mix maken. Zo bevatten zaden van nature veel eiwitten en lijnzaad omega-3-vetzuren, de meervoudige onverzadigde vetzuren. In plaats van suiker maken we gebruik van honing. Voor een gezonde mix kunnen we alle kanten op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Of heeft u interesse in één van onze maatwerk producten? U kunt ons vrijblijvend bereiken op 055 – 36 01 400 of ga naar contact.

Ga naar contact